I AM WEARING RED TODAY

I AM WEARING RED TODAY {2005.07.13}
Got an email from my bestfriend that I haven’t seen for almost 3,5 years… Steve Tran, a Vietnamese American who now lives in LA… miss him… pas gue lagi ngetik ngetik balasan email, tau tau komputer gue hang… uugghh bete banget!!! belum di save lagi… di kantor, sepi…too much mixing things.. *sigh… tired and exhausted.. not physically, but my heart and passion to what I do for living… I just talked to someone I respect about a minute ago…tears down a bit… this person is willing to help out… where do I go and turn… God knows ARRRGGGHHHhh.. I must do Bikram Yoga lagi nih… so I can think right… and be healthy too… Anyway…someone said to something that becomes one of my good line…”I believe in karma. Be good and kind to others, and they’ll be good to you too. Remember, what goes around comes around!!!!”

RSPP {2005.07.05}
Today, I woke up very early… jam 7 kurang gue ama nyokap udah ada di RSPP (Rumah Sakit Pusat Pertamina). My husband, Andy, nyusul setengah jam kemudian… pertama gue di ambil darah di lab…ampun pegelnya… 4 tubes for my blood… trus ke ruangan radiology, kepala gue di CT Scan… last one, went to Endoskopi room… mulut/kerongkongan-tenggorokan gue di bius lokal, dan dimasukkan selang ke dalamnya…yang ujungnya pake kamera… yucks… gue ampe mau muntah… Finally, all done. nyokap nganterin gue ke kantor… sementara Andy di RSPP nunggu hasil CT Scan kepala gue… ternyata emang paling enak kalo lagi sakit ada mama, walau kadang cerewet tapi perhatiannya engga ada duanya… no wonder ada istilah surga di bawah telapak kaki ibu… juga papa yang looks cuek tapi care… Jam 10 kurang dikit gue sampe di kantor… kirain meetingnya udah mulai.. ternyata sekarang udah jam 11:28 aja belum ngapa2in.. *sigh…

SENSITIVE {2005.07.04}
Apa sih itu sebenernya sensitive…. slank word for sensi kah atau sensitive seperti tertulis di dictionary… with lots of meaning… tapi yang pasti hari ini gue lagi sensitive berat… though it only aiming to one particular person… who’s NOT IMPORTANT utk hidup gue, but… affected me in an important matter… hhm… anyway.. curhatnya lanjut lagi entaran deh… right now I am about ready to go teaching my students… hhm.. life……

ILLNESS {2005.07.04}
Gezz.. sakit engga abis2…. this past 3 weeks so many illness deh dateng ke gue… food poison pas gue ke Vietnam last weekend, asthma, radang tenggorokan, ini itu etc etc…. WHYYYYYY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: