HATE HIM !!!

Sumpah tadi malem gue benci banget ceting ma andy… jaim, sensi, self-centered, miscommunicationnya, tau deh apalagi namanya… intinya, we spoke different language!!! After all the things he put me through, maaaaann…. I feel sick and tired.. hopeless and feeling soooo stranded… absolutely stranded in this chapter of my life…

Why God… why…?!?!?!?!

ke kantor pagi pagi udah moody… udah mana gue aslinya moody, yah sekarang lagi bad mood aja.. tapi I did my best not to go along with my emotion… di jalan cukup hepi ngobrol ma Ina, trus dengan di supiri pak Joko, gue pick up Nana dan Chike di Pakubowono…

Sigh… I hope next day will be a better day…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: