Nyonyah Kumat

Ahh.. pagi-pagi ada yang marah-marah lagi.. ada yang maki-maki di belakang tapi di muka manis-manis… UGH.. Muak aku… menderita banget deh rasanya.. emotional reooler coaster ride… akhirnya karena kesel dan bosan gila, gue ke PIM aja sendirian… getaway from those who driving me nuts!!! akhirnya gue mutuskan utk menikmati hidup gue sendiri dengan makan shabu-shabu di Shabu Tei sendirian… uuuhhh nikmatnyaaaaa duniaku… no yelling, no accusing, no scolding, no blacksheep….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: