Digging an Old Photo

tadinya mau janjiam ama Dewi pas kebetulan kita lagi sama sama di Spore.. tapi ternyata dia udah ke Bali… uuugghhh enak beneeeerrr siih… (*sirik mode on). Gue baru akhir minggu ini balik ke Jakarta, trus langsung kerja lagi…. hhmm… karena kangen ama nih sohib gue yang lama ngga ketemu, so gue ambil photo waktu kita lulus PostGrad kita dari Friendster gue aja deh and post it in here…

Me, Alfredo, Dewi and Shirly
San Francisco, 2002

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: