mellow

TV di UK kalo ngga berlangganan, acaranya ngga banget… paling seru sih cuma sekali sekali… gue lagi demen nonton Family Guy… lucu banget!

sekarang gue lagi di rumah sendirian.. Ibrahim sekolah.. mama dan Alia pergi ke toko di Gloucester Rd… gue di rumah nungguin jam tepat 10.55am utk Internet check in buat kita balik ke Indonesia… bosan…
Grumpy tetep aja terus grumpy… capek banget tiap tahun travel selalu harus deal dengan Grumpy… sigh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: